- Fesztivál Körkép -

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap FONTOS TUDNIVALÓK!!!!!

Tudnivalók

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt Látogató!

A www.fesztivalkorkep.hu programajánló portálon, bárki elhelyezhet olyan programajánlókat,  melyek nem sértik a vonatkozó jogszabályokat és törvényeket. Azokat a programajánlókat, bejegyzéseket melyek törvénybe ütköznek, vagy sértik mások érdekeit, jogait vagy etikailag kifogásolhatóak, előzetes figyelmeztetés nélkül töröljük és törvénysértés esetén értesítjük az illetékes hatóságokat! Az elhelyezett programajánlók tartalmáért és az abból eredő esetleges hátrányokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Mielőtt nekilátna a programajánló feltöltéséhez, nagyon fontos hogy elolvassa az alábbi használati útmutatót!

A programajánló feltöltéséhez előbb regisztrálnia kell a felső menüsoron található Regisztráció feliratú gombra kattintva, vagy a bal szélső sávban található regisztrációs panelen. A rendelkezésünkre bocsátott adatokat bizalmasan kezeljük, azt más részére nem adjuk át. A regisztrációs űrlap kitöltése után a megadott e-mail címre egy levelet fogunk küldeni. A hitelesítés érdekében kattintson a levélben található linkre, majd a weboldalon, a bal szélső sávban található Belépés felíratú mezőben adja meg felhasználó nevét és jelszavát és lépjen be. Ezután nincs más hátra mint a rendezvény feltöltése.

Kattintson a felső menüsoron található Programajánló feltöltése gombra, ahol az alább látható adatbeviteli űrlapot fogja találni.

1. Adja meg a rendezvény pontos nevét, ügyelve a helyesírásra.

2. A helyszín megadása nem kötelező, hisz a pontos elérhetőséget az oldal alján található szövegbeviteli mezőben a program leírása, bemutatása után is megadhatja. Ebben az esetben kattintson a nincs helyszín gombra. Ennek akkor van igazán jelentősége ha pl. ismétlődő rendezvényről, rendezvénysorozatról van szó, pl. diszkók, vagy kertbarátkör, ulti vagy nyugdíjas klub, stb. Ebben az esetben nem kell mindig újra meg újra megadni a rendezvény címét, egyéb adatait. Ebben az esetben, első alkalommal kattintson az Új helyszín beírása gombra. A következő alkalmakkor már a Választás gombot kell választani, hisz ha első alkalommal már megadta az adatokat, akkor az bekerült egy listába amit a Választás gomb megnyomása után megjelenő listából választhat ki.
Az első alkalommal tehát kattintson az Új helyszín beírása gombra és értelemszerűen adja meg az adatokat. Ennek képes magyarázatát az oldal alján a második képben találja.

További magyarázat az alábbi képeken.

 


 

Eseménynaptár

<<  Augusztus 2017  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   


CB Login

CB Online

Nincs

Next BirthdaysTopsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkci PageRank